beats by dre cheap

beckham

I Beckham u akciji za spas otete djevojčice
Madeleine McCann, 4-godišnja djevojčica iz Britanije koja je 3. svibnja nestala iz hotelske sobe dok je s roditeljima provodila odmor u Portugalu, još nije pronađena. U kampanju koja bi trebala utjecati na otmičare da vrate Madeleine roditeljima, uključile su se mnogi poznati nogometaši.


David Beckham sa slikom nestale djevojcice
David Beckham sa slikom nestale djevojčice
Bivši kapetan reprezentacije Engleske David Beckham apelira na ljude da jave ako znaju bilo što o maloj Madeline koja bi danas slavila svoj 4. rođendan. 
Apelu su se priključili svi igrači Reala, Manchesterov Cristiano Ronaldo (koji je inače Portugalac), kapetan Chelsea John Terry, Evertonov Phil Neville, kapetan Celtica Neil Lennon, a Heartsovi Jose Goncalves i Bruno Aguiar, koji su obojica Portugalci, čak su objavili i zajedničku izjavu za javnost. "Ne možemo ni zamisliti što prolaze Madeleini roditelji i zato je vrlo važno da svi u Portugalu i u cijeloj Europi učine sve kako bi je vratili kući", stoji u izjavi Goncalvesa i Aguiara. "Moramo učiniti sve kako bi pomogli. Ako ste vidjeli ovu djevojčicu, molim vas da se javite policiji", rekao je David Beckham držeći sliku male Madeleine. 
Pokloni za Madeleinin 4. rodzendan
Pokloni koje ljudi donese za Madeleinin 4. rođendan
Na današnjoj utakmici Celtica i Aberdeena nogometaši će oko ruke nositi žute trake kako bi nestalu djevojčicu 'zadržali' u mislima svih prisutnih i obilježili njezin 4. rođendan. 
Biznismen Stephen Winyard, vlasnik wellness centara,  ponudio je nagradu od milijun funti za informaciju koja bi odvela do Madeleine, a mnoge druge poznate osobe skupile su još 1,5 milijuna funti kako bi povećali nagradu na 2,5 milijuna. 

vijesti o svijetu
http://vijestiosvijetu.blogger.ba
12/05/2007 18:16